Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir'li Triathlonculara yakın takip

Balıkesir

Triatlon Federasyonu Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Başkan Yusuf Hocaoğlu Balıkesir'de triatlonla ilgili sohbete katıldı.

Triatlon Federasyonu Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Başkan Yusuf Hocaoğlu Balıkesir’de triatlonla ilgili sohbete katıldı.
Balıkesirli triatlon sporcularının başarılarını yakından takip ettiğini ve kendileri ile gurur duyduğunu söyleyen Hocaoğlu, “Triatloncularımız şehrimizin ve ülkemizin gururu oldular. Başarılı sporcular listesinde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’lu sporcularımız Türkiye’de ve Avrupa’da hem Büyükşehir Belediyespor’u, hem Balıkesir’i, hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyorlar. Başlarında antrenörleri Yüksel Işık’ı, İl Temsilcimizi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İlhan Arslan’ı, triatlon sporuna büyük destek veren Valimiz Ahmet Turhan’ı kutluyor, tebrik ediyorum.” dedi.
Şimdi hizmette bayrak yarışında kendilerinin olduğunu ifade eden Hocaoğlu, “Balıkesir Büyükşehir Belediyespor olarak bizlerde üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet edip Uğur ile 10 numara kentimiz Balıkesir, spor alanında söz sahibi olacaktır. Özellikle amatör sporlarda Kurtdere’de yağlı pehlivan güreşlerini bir marka yapacağız. Pazar günü yapılacak olan bu muhteşem güreşlere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. 24 Ağustos’ta Balıkesir’de yapılacak olan auotlan müsabakalarına da Balıkesirli triatloncularımızı izlemek üzere bizlerde sizlerle birlikte olacağız. Büyükşehir Belediyespor Başkanlığımızın birinci ilkesi gençlerimize sağlıklı spor yaptırmak, Balıkesir’de başarılı sporcular yetiştirmek, sporcularımıza destek vermektir” diyerek sözlerine ekledi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı